domingo, 3 de marzo de 2013

Activitats del II Semestre



Benvolguts i bevolgudes,

La Comissió d’Activitats encara aquest segon semestre del curs acadèmic 2012-2013 amb l’objectiu de posar a l’agenda universitària els temes més actuals de la Comunitat Internacional. 

UNANIMUN vol durant aquest semestre apropar als estudiants la guerra al Mali, l’admissió de Palestina com a Estat Observador No Membre, i la Iniciativa Ciutadana Europea. 

Aquestes tres activitats aborden tres nivells diferents de les Relacions Internacionals:
  • La de la guerra del Mali aborda la relació Mali-França, és a dir un nivell estatal, on ens preguntarem per les seves polítiques estrangeres i altres.
  • La segona sobre Palestina aborda el reconeixement d’aquesta com a Estat Observador No Membre a la ONU, per tant a un nivell global de caràcter multilateral.
  • Finalment, la tercera activitat es preocupa pel nivell regional, amb la Unió Europea i la Legislativa Ciutadana que entre d’altres busca apropar la Unió als ciutadans, per a que aquests es sentin actors de la integració i construcció europea.
Per qualsevol consulta, i recomanació us deixem el correu electrònic de l’Associació (unanimun@uab.cat), estarem encantats de saber de vosaltres.

Molt atentament,

L’equip de les Activitats.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dear all,

The activities committee would like to set the university agenda during this second term of the academic year 2012-2013 focusing on the issues of the current International Community.

UNANIMUN wishes to bring closer to the student the issues of the International Community like The War in Mali, the recognition of Palestine as a Non-Member Observer State and the European Citizens’ Initiative.
Those activities cover three different levels of the International Relations:

  • The War in Mali is an approach to the foreign policies of France and Mali: state-centric focus.
  • The recognition of Palestine as a Non-Member Observer State as a focus on a multilateral system
  • Finally, the European Citizen’s Initiative will focus on the regional level with the example of the European Union. The activity will introduce a tool implemented in 2009 with The Treaty of Lisbon wishing to get closer the citizen participation and the European integration.
For any doubt, or further recommendations please contact us via e-mail (unanimun@uab.cat).

Looking forward to see you all,

The Activities Committee

No hay comentarios:

Publicar un comentario