domingo, 26 de febrero de 2012

1r training d'UNANIMUN: molt participatiu!

El primer training, del passat 24 de febrer, va ser molt productiu i va comptar amb una àmplia participació, fins a 20 estudiants!

Dirigit per la Coordinadora General, la Carla, després d'una introducció de l'associació i dels participants, es va fer un debat a mà alçada sobre l'opinió personal del dret al matrimoni homosexual i sobre si la Unió Europea està en crisis.

http://www.flickr.com/photos/unanimun/6931159969/

Desprès d'haver trencat el gel i la por a parlar amb públic i en anglès, els participants es van posar per parelles i van discutir un tema en el que un havia d'estar a favor, i l'altre en contra. Tenien 45 segons per defensar la seva posició cada vegada.

Algunes parelles, com el Jordan Frank i el Guillem Tosca van oferir-se voluntàries per representar el seu debat davant de tots.


http://www.flickr.com/photos/unanimun/6931165267/

miércoles, 22 de febrero de 2012

First training will be held this Friday!

The first training in preparation for a Model of United Nations (MUN) will be held this Friday 24th at 14.00h at the Political Science faculty, room 1.

If you want to participate as a UNANIMUN delegate attendance is mandatory. You can also join the trainings if you don’t want to be a delegate, just to get some negotiation skills, improve your English, get a better understanding of the UN and have a lot of fun!


Looking forward to seeing you,



Carla Calvo Mañosa

Coordinadora General d'UNANIMUN


Facebook, twitter, flickr /unanimun

http://www.unanimun.blogspot.com/

miércoles, 15 de febrero de 2012

Un èxit a la fira de col·lectius!

EL passat 14 de febrer l'ETC va organitzar una fira de col·lectius per donar a conèixer les diferents associacions als nous estudiants internacionals.
UNANIMUN va tenir molt d'èxit!
Una dotzena d'estudiants en intercanvi, tan de Canadà, Grècia, Àustria...., van voler donar-nos les seves adreces e-mail per participar en els trainings!

 

D'altra banda, anunciar que UNANIMUN ja ha començat el procés de selecció dels delegats que aniran al MIMUN. Aquest divendres 17 a les 14:00h hi haurà una reunió informal sobre les correccions dels position paper. 

Els trainings començaran molt aviat! Si vols millorar el teu nivell d'anglès, el coneixement en relacions internacionals, el funcionament de la presa de decisions a diferents comitès de les Nacions Unides i molt més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a: unanimun@uab.cat

The trainings will begin very soon! If you want to improve your level of English, your knowledge on International Relations, the way the decision making is taken in different committees of United Nations and much more, please don't doubt in contact us in: unanimun@uab.cat