lunes, 5 de julio de 2010

Assemblea de Juliol


Un estiu més, UNANIMUN ha celebrat la seva Assemblea de Juliol, per no perdre la tadició a la Seu del Carrer Salinas, a ca la Sonia. Va ser, a més a més, una petita trobada entre membres fundadors i nous socis que aquest mateix any s'han inscrit.

Es va presentar, en primer lloc, l'Informa de Gestió, valorat globalment com a positiu, i que va ser dut entre el Gerard, la Sonia i la Carla. En aquest informe, es va parlar dels precedents a la situació actual, de nous socis, de les activitats realtizades, etc. Després, es va fer un Informe de Tresoreria o Balanç Comptable, que aquest any és lleument positiu i donarà certa estabilitat per a començar el proper any. Més endavant, es va fer una avaluació crítica dels diferents punts del curs actual així com una proposta d'activitats de cara a l'any que ve. En base a aquestes darreres, es van constituir un conjunt de grups de treball.

La dinàmica va ser molt bona i àgil, i la participació i deliberació dels socis assistents va ser alta, fluïda i positiva. Tant els socis fundadors com els nous socis van exposar els seus punts de vista, opinions i inquietuds, de la qual cosa va sortir un intercanvi ric d'opinions.

Per a celebrar la jornada, tot plegat va acabar amb un sopar a base de shawarmes.

*A la foto, de dalt a baix i d'esquerra a dreta: Toni peñafiel, Gerard Domínguez, Joan Manuel Lanfranco, Dani, Xavier M. Galiana / Carla Calvo, Sonia Andolz, Raquel Peña